ICT VOOR SCW TRAINING FACTOR E

Nieuw
Sale
Sale
Steeds nadrukkelijker wordt van het sociaal-cultureel werk gevraagd dat het laat zien wat het doet en wat het heeft bereikt. Voor dergelijke evaluaties wordt vaak gebruik gemaakt van kwantitatieve gegevens. In deze training oefenen de studenten met verwerken en helder weergeven van dergelijke evaluatiegegevens. De training behelst een cursus Excel, waarbij het geleerde wordt gebruikt om evaluatiegegevens die als het ware in de praktijk van het sociaal-cultureel werk zijn verzameld te verwerken en op uiteenlopende manieren weer te geven. Toetsbare producten: persoonlijk verslag, een kwantitatieve evaluatie van activiteiten van een recent gefuseerde welzijnskoepel, demonstratie van vaardigheden op het gebied van begroten, evalueren en analyseren. Deze training kan worden gebruikt voor de volgende opleiding: - sociaal-cultureel werker. Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk. Training In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven inwerkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt een enkele theoretische achtergrond gegeven indien nodig. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening, huiswerk).
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2011
Auteur
Wilma Stuit-Grummel

Selecteer een tabblad