Leermiddelenpakketten

Bestelinformatie

Klik hieronder op het logo van je school. Je ziet dan de (eventuele) locaties, en daarna de verschillende opleidingen. Kies dan je leermiddelenlijst.
De leermiddelenlijst die je van school hebt gekregen, geeft een overzicht van de verplichte leermiddelen voor het komende studiejaar. Van ieder boek moet de juiste druk worden aangeschaft. Controleer eerst of je nog boeken in je bezit hebt die je kunt gebruiken. Je kunt dit doen door het ISBN van het boek dat je nog hebt te vergelijken met het ISBN dat op de boekenlijst staat.
Wanneer je in het bezit bent van een boek wat niet hetzelfde ISBN heeft, overleg dan met je docent of je dit boek nog kunt gebruiken.

Als je bestelling ná 10 augustus bij ons binnen komt kunnen wij niet garanderen dat het complete boekenpakket bij aanvang van het studiejaar geleverd is. Door de enorme drukte bij uitgevers bestaat de kans dat bepaalde boeken niet op tijd geleverd kunnen worden. Zijn er boeken om een andere reden niet direct leverbaar dan krijg je hier bericht van.
LET OP! Alle bestelde artikelen worden door PostNL naar het huisadres (of een ander gekozen afleveradres) verzonden, en kunnen NIET bij ons worden afgehaald.

Logo Albeda Logo ROC Mondriaan Logo Laurens Logo Pieter van Foreest Logo de Ipse Bruggen Logo SVOZ Logo Raamwerk Logo ZNWV Logo WZH Logo Zorgcollege