Het zilveren kruis

Nieuw
Sale
Sale
In 1648 wordt de eenzame Amsterdamse jongen Damian Lemaire, die nog maar negen is, regelmatig midden in de nacht wakker. Hij woont alleen met zijn vader en heeft één wens: zijn moeder terughalen. Maar hij raakt eerst in de ban van een apothekersdochter. Vijftien jaar later verliest hij de apothekeres en pakt de zoektocht naar zijn moeder weer op. Die brengt hem uiteindelijk naar Pavonia in Nieuw-Nederland, het huidige Hoboken in New Jersey. Steeds meer raakt hij verstrikt in een mysterie, waarin zijn eigen verleden een rol speelt. Zal hij eindelijk vinden wat hij zoekt? Het zilveren kruis gaat over het verlangen naar geborgenheid, volwassene-kind-verhouding, vriendschap verraad en liefde tegen de achtergrond van minder bekende historische feiten in de Gouden Eeuw. Ingrid Chen (Paramaribo, 1968)is econoom en auteur. Ze schrijft sinds 2011 verhalen die gebaseerd zijn op minder bekende historische feiten en gebeurtenissen. Het zilveren kruis is haar debuut. De roman wordt op 22 maart gepresenteerd om 14.30 uur in Museum Bredius, Lange Vijverberg 15 in Den Haag. Het eerste exemplaar ontvangt ds. Carel ter Linden.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Singel Uitgeverijen
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Ingrid Chen

Selecteer een tabblad