Het gewicht van vlees

Nieuw
Sale
Sale
'Je hebt een te hoge cholesterol en overweegt best cholesterolverlagers. Letten op je voeding heeft immers amper een invloed op je cholesterolwaarden.' De raad van zijn huisarts werd voor Johan Albrecht het begin van een intrigerende zoektocht in het overaanbod van informatie over voeding en gezondheid.
Uiteindelijk deed een voedingspatroon op basis van groenten, fruit, volwaardige granen en zonder dierlijke producten de cholesterol van Johan zonder enige medicatie spectaculair dalen. In dit boek zet de auteur naar aanleiding van dit persoonlijk succes heel wat overtuigende argumenten op een rij om via de juiste voedingskeuzes zelf belangrijke gezondheidswinsten te boeken in de strijd tegen een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en diabetes Type 2. Bovendien is de beste keuze voor je gezondheid ook de meest ecologische. De productie van vlees is immers erg energie-intensief. Een beter inzicht in de noodzaak van juiste voeding is een belangrijk maatschappelijk project. De opmars van overgewicht en dure chronische aandoeningen is niet toevallig te wijten aan ons hedendaags industrieel voedingspatroon.
Kiezen voor een natuurlijke en betere voeding biedt de meest effectieve preventie aan de laagste prijs en vormt de beste garantie voor een lang en vitaal leven.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Pelckmans uitgevers
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Johan Albrecht

Selecteer een tabblad