HERZIENING OPLEIDING EN ONDERWIJS PSYCHIATRIE

Nieuw
Sale
Sale
Het competentiegerichte, landelijke opleidingsplan psychiatrie, Herziening Opleiding en Onderwijs Psychiatrie (HOOP), wordt sinds de verschijning in 2009 in heel Nederland gehanteerd voor de opleiding tot psychiater. Begin 2012 formeerde het Concilium Psychiatricum de projectgroep HOOP 2.0. Deze projectgroep kreeg als opdracht mee om dat opleidingsplan te herzien. Het resultaat hiervan is deze geheel herziene versie van het opleidingsplan: HOOP 2.0: Tweede Herziening Opleiding en Onderwijs Psychiatrie. De implementeerbaarheid is in deze versie vergroot en het opleidingsplan is aangepast aan de nabije toekomst. Ook is er meer ruimte gegeven aan opleiders en aios om de opleiding van de individuele psychiater in opleiding competentiegerichter vorm te geven en in te vullen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Boom uitgevers Amsterdam
Druk
2
Jaar
2016
Auteur
Mario Braakman

Selecteer een tabblad