GASTHEER/GASTVROUW WERKBOEK BASISDEEL
In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.
In het instructie-/werkboek Gastheer/gastvrouw zitten alle modules van de opleiding Gastheer/gastvrouw niveau 2, gerangschikt naar de verblijfsfasen van de gast:
Oriëntatie op branche en beroep gastheer/gastvrouw
Mastiek en mise-en-place
Ontvangst
Verblijf
Afscheid
Gastronomie
Rekenen in de bediening.
Digitale ondersteuning bij de modules van het instructie-/werkboek staat op de website www.tendensbediening.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, animaties en weblinks.
In het instructie-/werkboek Gastheer/gastvrouw zitten alle modules van de opleiding Gastheer/gastvrouw niveau 2, gerangschikt naar de verblijfsfasen van de gast:
Oriëntatie op branche en beroep gastheer/gastvrouw
Mastiek en mise-en-place
Ontvangst
Verblijf
Afscheid
Gastronomie
Rekenen in de bediening.
Digitale ondersteuning bij de modules van het instructie-/werkboek staat op de website www.tendensbediening.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, animaties en weblinks.
[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.
Specificaties
ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
EDU'ACTIEF
Druk
1
Jaar
2016