COMPLETE METHODE SHIATSU KOSMETIEK

Nieuw
Sale
Sale
Ronald Riksen is de grondlegger van de methode Shiatsu Kosmetiek, een behandelmethode die zijn oorsprong vindt in het schoonheidsinstituut. In dit boek bespreekt Riksen zowel de theorie als de praktijk van de Shiatsu Kosmetiek, wat een mooi compleet leerboek en naslagwerk heeft opgeleverd. Wat is Shiatsu Kosmetiek? Ronald Riksen: "Cosmetische shiatsu is een oosterse, holistische visie op de dermatologie. Het is gebaseerd op de duizenden jaar oude Chinese geneeskunde. Je kijkt niet alleen naar de symptomen, maar ook naar de onderliggende oorzaken van huidproblemen. Deze worden veroorzaakt door een disbalans van de innerlijke harmonie. Je werkt dus niet op de huid, maar onderhuids. Dat is een groot verschil met de westerse visie. Tegelijk is het een heel praktische methode voor in het huidverzorgingsinstituut." Bundeling Ronald Riksen had al twee boeken over dit onderwerp op zijn naam staan: 'Shiatsu Kosmetiek' en 'Shiatsu Kosmetiek Methodiek'. In 'De Complete Methode Shiatsu Kosmetiek' heeft hij alle kennis en kunde die hij in de loop van twintig jaar over dit onderwerp heeft opgebouwd gebundeld.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Uitgeverij Lakerveld B.V.
Druk
1
Jaar
2013
Auteur
Ronald Riksen

Selecteer een tabblad