Comorbiditeit van psychische stoornissen

Nieuw
Sale
Sale
Het gelijktijdig of op elkaar volgend voorkomen van meerdere psychische stoornissen bij dezelfde persoon is eerder regel dan uitzondering. Deze comorbiditeit of multimorbiditeit is groter dan op grond van het toeval verwacht kan worden en roept de fundamentele vraag op hoe het samen voorkomen van psychische stoornissen het beste begrepen en behandeld kan worden. Dit boek richt zich op comorbiditeit van de meest voorkomende psychische stoornissen (common mental disorders). Gezien het theoretisch bijna oneindig aantal mogelijke combinaties van psychische stoornissen, is gekozen de focus te leggen op comorbiditeit van veel voorkomende psychische stoornissen (zoals angst, depressie, verslaving en persoonlijkheidsproblematiek), omdat behandelaren deze in de praktijk het meeste zullen tegenkomen. Kennis van deze prevalente vormen van comorbiditeit zal naar verwachting ook het omgaan met minder vaak voorkomende vormen ondersteunen. Het boek behandelt niet alleen theoretische en onderzoeksaspecten, maar biedt ook concrete handvatten om patiënten met meerdere psychische stoornissen optimaal te behandelen. Het boek is in de eerste plaats geschreven voor psychiaters, psychologen en praktijkondersteuners-ggz (in opleiding) met interesse in comorbiditeit van psychische stoornissen. Een groot aantal Nederlandse en Vlaamse deskundigen heeft hieraan bijgedragen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Boom uitgevers Amsterdam
Druk
1
Jaar
2018
Auteur
Philip Spinhoven

Selecteer een tabblad