BITS ABOUT BYTES: ICT VOOR PEDAGOGISCHE PROFESSIONALS TRAINING

Nieuw
Sale
Sale
Bits about Bytes, ICT voor pedagogische professionals

Een goede ICT-beheersing wordt steeds belangrijker voor pedagogische professionals. Kinderen bewegen zich steeds meer in de virtuele wereld. Dit doen zij op de manier waarop kinderen alles doen: vol overgave en vertrouwen. Om te voorkomen dat kinderen door hun enthousiasme misstappen begaan, moeten ze op een verantwoordelijke en professionele manier worden begeleid. Kennis van de mogelijkheden en gevaren van de virtuele wereld is daarbij noodzakelijk. Daarnaast biedt ICT grote mogelijkheden op het gebied van activiteiten en hulp bij schoolwerk. Scholen en kinderopvanginstellingen richten hun administratie steeds meer digitaal in. Kortom, reden genoeg voor een opfristraining ICT.

Toetsbare producten: multimediale presentatie en ingeleverde materialen.

Deze training kan worden gebruikt voor de opleidingen:
*pedagogisch medewerker 3 kinderopvang
*gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang
*pedagogisch medewerker 4 jeugdzorgonderwijsassistent

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt, indien nodig, aandacht besteed aan de theoretische achtergrond. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening en huiswerk).
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2012
Auteur
Rogier van Essen

Selecteer een tabblad