BELEIDSONTWIKKELING CURSUS

Nieuw
Sale
Sale
De missie en de visie van kinderopvangorganisaties zijn leidend als het gaat om het wel of niet meegaan met trends. Het is belangrijk dat trends herkend worden en op hun juiste waarde worden geschat. Met behulp van een beleidsvoorstel kun je invloed uitoefenen op het beleid van de organisatie. In deze cursus leer je zo'n plan te schrijven. Ook ga je aan de slag met een plan waarmee je beleidsveranderingen gaat organiseren, een implementatieplan. Toetsbare producten: beleidsvoorstel trend, implementatieplan beleid invoeren, activiteitenplan bij implementatieplan. Beroepsproduct: adviesplan trend en een moodboard. Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleiding: *gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2013
Auteur
Els van der Luit

Selecteer een tabblad