9789001862794

Nieuw
Sale
Sale
Met Hoofdstukken Sociaal Recht leren studenten arbeidsrechtelijke problemen in een onderneming te herkennen en op te lossen. Het boek onderscheidt zich door de eenvoudige uitleg, de handige begrippenlijsten en de praktijkgerichte oefeningen.

Waarom kiezen voor Hoofdstukken Sociaal Recht - editie 2017?
* jaarlijks herzien en daardoor altijd actueel;
* geschreven door een expert in dit vakgebied;
* met uitgebreide digitale ondersteuning.

Hoofdstukken Sociaal Recht behandelt alle belangrijke thema's van het arbeidsrecht op overzichtelijke hoofdlijnen en levert duidelijke definities van de basisbegrippen, zoals de arbeidsovereenkomst, rechtsvermoedens en de opdrachtnemer. Verder gaat het boek uitgebreid in op de inhoud van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast leren studenten wat het ontslagrecht inhoudt en welke sociale regelingen er zijn voor werklozen. Ieder hoofdstuk eindigt met een begrippenlijst en praktijkgerichte oefenvragen. Hoofdstukken Sociaal Recht is geschikt voor alle hbo-opleidingen waar arbeidsrecht gedoceerd wordt, zoals Rechten, Bedrijfseconomie, Sociaal Juridische Dienstverlening, Accountancy, Human Resource Management en Management, Economie en Recht. Het boek is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de zesentwintigste editie van Hoofdstukken Sociaal Recht editie 2017?
Hoofdstukken Sociaal Recht wordt jaarlijks herzien en geactualiseerd. De zesentwintigste editie bevat de laatste wetgeving en jurisprudentie rondom het arbeidsrecht.

Online ondersteuning
De ondersteunende website bevat een reeks korte verhalen die arbeidsrechtelijke onderwerpen voor studenten in context plaatsen. Ook vinden studenten hier veel extra rechtspraak voor specifieke uitdagingen in het vakgebied. Docenten hebben toegang tot de antwoorden op de open vragen uit het boek.

Over de auteur
Cees Loonstra beoefent het arbeidsrecht niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Naast zijn hoogleraarschap arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, is hij onder meer adviseur bij een Amsterdams advocatenkantoor dat zich in het arbeidsrecht heeft gespecialiseerd. Ook is hij raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
Druk
26
Jaar
2017
Auteur
C.J. Loonstra

Selecteer een tabblad