50 Tips voor mindere tijden

Nieuw
Sale
Sale
50 Tips voor mindere tijden - mr. S.F.J.J. Schenk en mr. P.L.F. Seegers - een makkelijk en eenvoudige manier om geld te besparen/verdienen - Het gaat niet goed met Nederland. Maar, in tijden van nood leer je je vrienden kennen. En laat de fiscus nou zo'n vriend zijn waar je van op aan kunt. Speciale crisisafschrijving, langdurige dubbele renteaftrek voor degenen die met twee huizen zitten opgescheept en renteaftrek gedurende maximaal tien jaar op een aan de eigen woning overgehouden restschuld. En er is meer. Want in een groot aantal gevallen is de fiscus zelfs bereid om de beurs te trekken. Vaak met al langer bestaande maatregelen, die nu weer afgestoft worden of (tijdelijk) verruimd zijn. 'Middeling' kan een forse belastingteruggave opleveren voor degene die zijn of haar goedbetaalde baan verloor, en nu in de WW zit. De DGA die zijn BV kopje onder zag gaan en nu in loondienst werkt hoeft - als aan de regels wordt voldaan - vaak jaren geen inkomstenbelasting te betalen. En verliescompensatie verschaft rodecijfersschrijvende ondernemers instant liquiditeit. In de nieuwste druk van deze uitgave wordt in vijftig overzichtelijk gerangschikte tips gewezen op zeer concrete fiscale maatregelen die u helpen deze mindere tijden door te komen. Waarmee dit boek (letterlijk!) zijn gewicht in goud waard kan blijken te zijn. Sylvester Schenk is directeur fiscale zaken van Flynth adviseurs en accountants. Ook is hij voorzitter van het Register Belastingadviseurs, met meer dan 7.000 leden de grootste fiscale beroepsvereniging van Nederland. Pieter Seegers is werkzaam bij de Belastingdienst. Hij heeft veel fiscale publicaties op zijn naam staan.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2013
Auteur
Sylvester Schenk

Selecteer een tabblad