Over ons

Algemeen

Zoals vermeld vervult Boekhandel Kettenis al jarenlang een intermediaire rol tussen vraag (vanuit het onderwijs en de beroepsgroepen) en aanbod (van uitgeverijen en producenten van onderwijsmiddelen die actief zijn binnen onze specialisatie Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening).

In een goede en nauwe samenwerking met de uitgevers en het onderwijs zetten de medewerkers van Boekhandel Kettenis zich voortdurend in om onze intermediaire rol waar te maken.
Dit geldt ook voor individuele docenten en studenten.

Onafhankelijke voorlichting

U zult merken: door onze persoonlijke benadering kunnen wij efficiënte, complete en onafhankelijke voorlichting geven over ons aanbod van boeken, cd-roms, dvd's en overige artikelen (o.a. anatomische modellen en wandplaten).
U heeft tevens de service van een snelle levering (uit voorraad, verzending door heel Nederland).Boekhandel Kettenis kan op aanvraag een zeer ruime en complete collectie samenstellen van boeken, cd-roms, dvd's en overige artikelen (zoals videomateriaal, anatomische modellen en wandplaten) op het gebied van Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening.

Tevens bieden wij u inzicht en overzicht van het internetaanbod van de diverse uitgevers: datgene wat al beschikbaar is, maar ook wat op dit moment in ontwikkeling is.

Onderhoud collectie van Mediatheken

Boekhandel Kettenis adviseert (vrijblijvend) bij het samenstellen en onderhouden van de collectie van de Mediatheek en het Open Leer Centrum van uw onderwijs-, zorg- of welzijnsinstelling.

Voor medewerkers van mediatheken is er bij Boekhandel Kettenis de gelegenheid om een keuze te bepalen uit ons brede aanbod boeken en digitale informatiedragers op het gebied van Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening. Hierdoor kunnen zonder enige verplichting de beschikbare budgetten zo verantwoord mogelijk ingezet worden.

Uiteraard bieden uitgeverscatalogi een overzicht van het aanbod, maar de mogelijkheid om een boek te kunnen doorbladeren, een cd-rom of DVD te kunnen bekijken en op inhoud en functionaliteit te kunnen beoordelen, wordt door onze bezoekers als zeer prettig en zinvol ervaren.
Een besparing in tijd en geld is voor velen een reden om ons regelmatig te bezoeken en gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Boekhandel Kettenis biedt.

Informeren

U zult niet altijd in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken. Daarom biedt Boekhandel Kettenis de mogelijkheid om bij u op uw eigen locatie voor uzelf en/of uw collega's een presentatie van het aanbod boeken en digitale producten te verzorgen op het gebied van Gezondheidszorg, Welzijn en Dienstverlening.
U kunt een afspraak maken, zodat onze medewerkers vooraf en samen met u goed uw informatiebehoefte kunnen inventariseren en zodoende een beeld krijgen waar uw belangstelling naar uitgaat.