Zwarte Ogen

Nieuw
Sale
Sale
Is het fictie of een werkelijkheid zo luguber dat het ieder voorstellingsvermogen te boven gaat? Een internationaal onderzoek naar religie en integriteit leidt naar een document uit de geheime archieven van het Vaticaan dat niet gepubliceerd mocht worden. Het onthult het bestaan en erkenning van kinderen met zwarte ogen. Waar komen ze vandaan? Met welk doel zijn ze op aarde? Corine Fischer ontdekt dat ze een ziener is en wordt in de bizarre wereld van de geheime Secret Force for Humanity organisatie met wereldwijd reikende, dodelijke tentakels gezogen. Welke rol speelt de UN? Tot hoe ver reikt de macht van het Vaticaan? Is een heksenjacht nog te stoppen? Op een verborgen locatie in het hart van het Vaticaan ziet ze wat er met de kinderen gebeurt. Een jonge bevlogen journaliste van de Tokyo Times doet een ontdekking dat haar naar het beruchte Aokigahara bos leidt. De op een na populairste zelfmoordlocatie ter wereld. Dit doet alle adrenaline in je lichaam ontwaken. Laat geen vreemden binnen. Ook geen kinderen, zeker geen kinderen. Het gebeurt echt…het is al begonnen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Mijnbestseller B.V.
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Ron Benningshof

Selecteer een tabblad