Ziekengeld en ontslaguitkering

Nieuw
Sale
Sale
Dit is één van de vijf, tot een handzaam formaat gecomprimeerde praktijkpockets, van het (e-)boek Aspecten van Ambtenarenrecht. Deze pocket biedt u, voor één van de thema's die al een kleine 20 jaar in Aspecten van Ambtenarenrecht wordt behandeld, concrete handreikingen om rechtspositionele problemen aan te pakken. De praktijkervaring van de auteur(s) staat garant voor tal van voorbeelden die het ambtenarenrecht voor u inzichtelijk maken. De pockets behandelen telkens één thema: het aangaan en beëindigen van een ambtelijke arbeidsrelatie, reorganisatie en privatisering, functioneren, ordemaatregelen en ambtenarentuchtrecht, het sociale zekerheidsrecht en het procesrecht. Door de praktische benadering van het ambtenarenrecht is deze binnenzakpocket bij uitstek geschikt voor praktijkjuristen, advocaten, medewerkers van vakbonden en van afdelingen rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en P&O'ers. Maar de uitgave is ook bijzonder geschikt voor gebruik als studieboek in het hoger beroepsonderwijs, op de bestuursacademie's en voor cursussen ambtenarenrecht. mr. H.S.P. Stuiver, is advocaat ambtenarenrecht en arbeidsrecht te De Meern. Hij publiceerde eerder in het Tijdschrift voor Ambtenarenrecht, Tijdschrift Privatisering, het Nederlands Tijdschrift voor Sociaal Rechts, het Sociaal Maandblad Arbeid, Arbeidsrecht, Het Burgerlijke Ambtenarenrecht en is als redacteur verbonden aan de PZ-gids voor de overheid en de Praktijkgids Ambtenarenrecht. mw mr. B. van Linge, is adviseur arbeidsvoorwaarden en rechtspositie van het Leids Universitai Medisch Centrum. Zij publiceerde eerder in de Praktijkgids Ambtenarenrecht.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Wolf Legal Publishers
Druk
1
Jaar
2012
Auteur
H.S.P. Stuiver

Selecteer een tabblad