VERPLEEGTECHNISCHE VAARDIGHEDEN VOOR MZPGB DEEL 3

Nieuw
Sale
Sale
Verpleegtechnische vaardigheden voor MZ PGB deel 3 Er worden nog steeds veel fouten gemaakt voor en tijdens het toedienen van medicijnen aan een cliënt. Het is van groot belang dat de hulpverlener goed weet welke regels er zijn, zowel landelijk als binnen de organisatie, over dit onderwerp. Het voorkomen van fouten staat centraal en is een belangrijke doelstelling bij deze training. Basiskennis over medicijnen en, meer nog, de manier waarop de hulpverlener aan juiste informatie kan komen, zijn het begin van deze training. Het verstrekken en toedienen wordt behandeld en geoefend daar waar dat mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn het toedienen van druppels in een neus en oor, het helpen bij een inhalatie en het toedienen van een subcutane injectie. Steeds staat veiligheid voorop. Als laatste onderdeel oefent de student bij het ondersteunen van een cliënt die extra zuurstof krijgt toegediend. Uiteindelijk zullen verpleegtechnische vaardigheden in de praktijk verder aangeleerd moeten worden. Dit alles binnen het aangegeven kader zoals onder andere vastgelegd is in de wetgeving. Toetsbare producten: persoonlijk verslag, demonstratie van een verpleegtechnische vaardigheid. Deze training kan worden gebruikt voor de opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk. In een training staan het handelen en het ontwikkelen van vaardigheden centraal. De student kan op een actieve manier oefenen met de vaardigheden. De training bevat veel oefeningen. De student oefent de vaardigheden individueel of in groepsverband. Eventuele stappenplannen zijn weergegeven in werkmodellen. In de training komen ook opdrachten voor. In de opdrachten wordt, indien nodig, aandacht besteed aan de theoretische achtergrond. Een training heeft een omvang van 40 SBU (instructie, begeleiding, oefening en huiswerk).
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2012
Auteur
Marcel Martinus

Selecteer een tabblad