Verhalen uit de Vallei

Nieuw
Sale
Sale
Verhalen uit de Vallei bevat veertien streekverhalen van de bekende Veenendaalse auteur/journalist Sjoerd de Jong. Streekverhalen zijn hem op het lijf geschreven. Hij ontmoette opmerkelijke mensen met een bijzonder, maar voor velen ook herkenbaar verhaal. U kunt lezen over supermarktkruidenier Gert de Rooi: 'Bij diefstal bellen we eerst de ambulance, daarna de politie.' En over zijn collega Barend van Deelen, een kruidenier met een boerenhart. Maar ook de boswachter/jachtopziener uit Rhenen en de vrijbuiter uit Voorthuizen komen aan het woord. Stuk voor stuk verhalen, voorzien van veel unieke foto's, die menigeen zullen aanspreken. Verhalen uit Vallei is gewoon een boek om van te houden.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
BDUlokalemedia B.V.
Druk
1
Jaar
2011
Auteur
Sjoerd de Jong

Selecteer een tabblad