VERGADEREN MET DE PEDAGOGISCHE CIRKEL PROJECT FACTOR E

Nieuw
Sale
Sale
Vier projectgroepen van elk ongeveer vijf studenten maken samen een pedagogische cirkel voor een kinderdagverblijf. De basis en de voorbereidingen vinden plaats binnen de eigen projectgroep. De afstemming met de andere projectgroepen vindt plaats in de wekelijkse vergaderingen. Voor de vergadering wordt een agenda opgesteld en van elke vergadering worden notulen geschreven. Ten slotte wordt van iedere student een sterkte-zwakteanalyse gemaakt. Toetsbare producten: pedagogische cirkel, sterkte-zwakteanalyse, agenda, notulen. Dit project van Factor-E kan worden gebruikt voor de opleidingen: *pedagogisch medewerker 3 kinderopvang *gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang. Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk. In het project staat het gehele proces van de beroepsbeoefenaar centraal in de omgeving van de school. De student werkt bij voorkeur in een groep aan een opdracht van een (gefingeerde) opdrachtgever. Het project van Factor-E geeft invulling aan de integrale leerlijn waar bij alle belangrijke aspecten van kennis, vaardigheden en houding samenkomen. Het project stuurt sterk op het proces met stappenplannen en logboek. Een project heeft een omvang van 80 SBU (begeleiding,uitvoering).
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2012
Auteur
Tanja Zwiers-Veldhuis

Selecteer een tabblad