VAN KERNDOEL NAAR HANDELINGSPLAN

Nieuw
Sale
Sale
Aan bod komt de theorie van de ontwikkeling van kerndoelen. Waar komen de kerndoelen vandaan en waarom zijn ze er? Een kerndoel is een einddoel dat aan het eind van de basisschool bereikt moet zijn. Naast kerndoelen zijn er tussendoelen. Er worden leerlijnen uitgezet om aan te geven wat een kind in een bepaalde periode (bijvoorbeeld één schooljaar) moet leren. De meeste scholen gebruiken methodes die voldoen aan de kerndoelen. Maar hoe weet je nu dat leerlingen met die methode de doelen behalen? En wat doe je als een leerling of groepje leerlingen van een of meer vakken de einddoelen niet gaat/gaan halen? Dan moeten deze leerlingen extra aandacht krijgen voor dit vak en moet er een handelingsplan worden opgesteld met bijvoorbeeld de punten: extra hulp die je gaat geven, hoe je dit gaat doen en wat je hiermee wilt bereiken (je doelstelling). Aan de hand van een handelingsplan schrijven de studenten een uitgewerkt lesvoorbereidingsformulier, met daarbij twee werkbladen voor een fictieve casus. Toetsbare producten: twee ingevulde lesvoorbereidingsformulieren en twee werkbladen. Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleiding: - onderwijsassistent. Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk. Cursus In een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren (SBU) (huiswerk en lessen).
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2011
Auteur
Elisabeth Bosma

Selecteer een tabblad