TRAJECT V&V VERPLEGEN VAN ZORGVRAGERS VOOR EN NA EEN CHIRURGISCHE INGREEP, ONDERZOEK OF BEHANDELING

Nieuw
Sale
Sale
De uitgave Verplegen van zorgvragers voor en na een chirurgische ingreep, onderzoek of behandeling maakt deel uit van de serie Traject V&V, een compleet pakket leermiddelen voor het samenhangend opleidingsstelsel voor de verpleegkundige en verzorgende beroepen. De uitgave is bestemd voor de opleiding tot verpleeg-kundige op kwalificatieniveau 4 en is geschikt voor zowel de beroepsopleidende als de beroepsbegeleidende leerweg.
Verplegen van zorgvragers voor en na een chirurgische ingreep bevat de leerstof die nodig is om de eindtermen van deelkwalificatie 406 te behalen. De eindtermen zijn op inhoudelijk verantwoorde wijze over de hoofdstukken verdeeld.
Bij het ontwikkelen van Verplegen van zorgvragers voor en na een chirurgische ingreep is uitgegaan van de beroepspraktijk van verpleegkundigen, alsmede van de verschillende leerstijlen van deelnemers.
In de BVE-instellingen en in de zorgorganisaties is het denken over werken en leren voortdurend in beweging. Steeds meer worden leertrajecten afgestemd op de reeds beschikbare competenties bij individuele deelnemers. En in het doorlopen van de leerroutes staat het zich eigen maken van beroepsmatige competenties, algemene (leer)competenties en burgerschaps-competenties steeds meer centraal. Met deze ontwikkeling is in Traject V&V nadrukkelijk rekening gehouden, zowel in het didactisch concept van de leermiddelen als bij het uitwerken van de leerstof. Met Traject V&V wordt competentiegericht leren maximaal ondersteund en mogelijk gemaakt.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
Druk
2
Jaar
2007
Auteur
C.A. Abrahamse

Selecteer een tabblad