Schele Punckel

Nieuw
Sale
Sale
'Schele Punckel' is het 3de deel in de serie van 7 boeken 'Pocus en zijn magische reis door Lama' waarin we de avonturen van Pocus op de voet volgen. Pocus is ooit als vondeling, gewikkeld in een dekentje, neergelegd bij de kasteelpoort van Lahama en sindsdien woont hij daar. Maar toch...wie zijn zijn ouders? Hij gaat op zoek en maakt vele avonturen mee. In 'Schele Punckel' moet Pocus met hulp van Knuf alle zeilen bijzetten om de rust in zijn kasteel te bewaren. Niemand weet wie of wat er 's nachts door de gangen sluipt, maar dat het veel lawaai maakt is zeker. Alle dwergen en elfen komen slaap tekort. En waar is Fiefee plotseling gebleven? Baas Flor ontdekt wie er zoveel herrie maakt en verzint een list. Maar daarmee is het probleem nog niet opgelost. Via het toverboek van de dwergen moet Pocus eerst de spokenstreken zien te stoppen. Maar...wacht....liggen er nu ook diamanten in zijn kasteel? En moet Baas Flor écht hollen tot hij één ons weegt? Samen met Knuf stort Pocus zich weer in een nieuwe avontuur.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Sjaak Leunissen

Selecteer een tabblad