PRAKTISCHE GYNAECOLOGIE

Nieuw
Sale
Sale
Binnen de gynaecologie zijn drie deelgebieden te onderscheiden: de algemene gynaecologie, de oncologische gynaecologie en de voortplantingsgeneeskunde. Elk van deze deelgebieden komt in Praktische gynaecologie ruimschoots aan bod.

Na de algemene hoofdstukken over de gynaecologische anamnese en het gynaecologisch onderzoek behandelt Praktische gynaecologie de verschillende onderdelen van het vrouwelijke voortplantingsorgaan. Ook gaan de auteurs uitgebreid in op onderwerpen als abortus, infertiliteit, incontinentie en anticonceptie. Deze complete insteek maakt Praktische gynaecologie niet alleen geschikt voor studenten geneeskunde, maar ook voor basisartsen die als assistent werkzaam zijn op een gynaecologische afdeling.

Sinds de introductie in 1982 heeft het boek zijn sporen ruimschoots verdiend. Met de hernieuwde vormgeving van deze achtste druk is het boek echter nog beter gestructureerd en daardoor nog toegankelijker geworden.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
8
Jaar
2005
Auteur
M.E. Vierhout

Selecteer een tabblad