QUINTESSENS CHIRURGIE

Nieuw
Sale
Sale
Het casusboek Chirurgie biedt de student geneeskunde inzicht in het medisch denken en handelen van diverse chirurgen in academische en algemene ziekenhuizen in Nederland aan de hand van 68 casussen rondom chirurgische overwegingen voor of tijdens hun operaties. De redactie van Chirurgie bestaat uit heelkundigen met ieder een specifiek chirurgisch aandachtsgebied. De gedrevenheid om de chirurgie op een patiëntgerichte wijze te onderwijzen, is de bindende factor van de redactie. De auteurs beschouwen de patiënt, met diens eigen verhaal en observaties, samen met de vakkennis van de chirurg als de grondslag van het chirurgisch denken en handelen. De lezer wordt met deze probleemgerichte benadering vertrouwd gemaakt en bij elke casus langs probleemlijsten en de differentiële en aanvullende diagnose naar de uiteindelijke chirurgische behandeling geleid. Het boek is primair voor het medisch curriculum bedoeld.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
1
Jaar
2002
Auteur
H.J. Bonjer

Selecteer een tabblad