PSYCHOLOGIE, EEN INLEIDING

Nieuw
Sale
Sale
Hoe zitten mensen in elkaar, waarom doen ze wat ze doen en waar ligt de grens tussen normaal en abnormaal? Dit zijn een paar van de vragen die in deze inleiding in de psychologie aan de orde komen. De student maakt kennis met de kernconcepten van de psychologie, de klassieke studies en recente ontwikkelingen. Deze geactualiseerde editie sluit nog beter aan op het referentiekader van de Nederlandse en Vlaamse student. Kenmerken van dit boek: * Studeren met kernvragen en kernconcepten Elk hoofdstuk draait om kernvragen die de student helpen te anticiperen op de belangrijkste stof in de paragraaf: het kernconcept. Het kernconcept levert een kort antwoord op de kernvraag en is het centrale idee waaromheen de tekst is georganiseerd. * Psychologie in de praktijk Psychologie is sterk gerelateerd aan onderwerpen uit de actualiteit en het leven van alledag. Deze relatie wordt gelegd in verschillende soorten praktijkkaders die de stof tot leven brengen. * Verbindingen Psychologie is een web van verbonden ideeën: een belangrijk onderwerp uit het ene hoofdstuk heeft vaak te maken met onderwerpen in andere hoofdstukken. De verbindingen worden telkens aangegeven met een pijl en zijn voorzien van een korte uitleg. * Termen in de marge/verklarende woordenlijst De belangrijkste termen zijn vetgedrukt; hun omschrijving staat in de kantlijn ernaast. * Video's Bij bepaalde theorie wordt verwezen naar video's, die je kunt vinden op de bij dit boek behorende digitale leeromgeving. * Visual Brain Met deze interactieve tool krijg je via animaties, filmpjes en vragen inzicht in de werking van onze hersenen. Dit boek verschijnt met een toegangscode voor MyLab | Nederlandstalig, een digitale leeromgeving waarin studenten en docenten met behulp van diverse interactieve studietools kunnen toewerken naar een succesvolle afronding van de cursus. Philip Zimbardo, Robert Johnson en Vivian McCann zijn werkzaam aan verschillende universiteiten in de Verenigde Staten en hebben veel gepubliceerd op het gebied van de psychologie. Philip Zimbardo maakte in de jaren zeventig naam als onderzoeker met zijn 'Stanford Prison Experiment'. Hij was in 2002 voorzitter van de American Psychological Association (APA).
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Philip Zimbardo

Selecteer een tabblad