POD-DE BELEVING VAN DEMENTIE

Nieuw
Sale
Sale
Alzheimer is een sluipende ziekte, die niet alleen de dementerende treft. Ook de partner, kinderen en beste vrienden lijden eronder, soms zelfs nog meer dan de getroffene zelf. De beleving van dementie beschrijft dementie van binnenuit en geeft, mede aan de hand van korte en indringende fragmenten uit de literatuur (zowel vanuit het perspectief van de dementerende als dat van de naaste), het langzame verlies van het geheugen een stem. Het boek legt op heldere wijze uit hoe het komt dat de dementerende geleidelijk aan steeds meer de grip verliest op zijn leven. Ruime aandacht is er voor de noden en behoeften van de naaste zelf: het boek geeft praktische richtlijnen voor communicatie en omgang met de dementerende, en reikt op een warme en betrokken manier tips aan hoe de naaste zelfs in deze moeilijke periode kan groeien en zin kan vinden.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Unieboek | Het Spectrum
Druk
90
Jaar
2011
Auteur
Huub Buijssen

Selecteer een tabblad