Omkoping bestraft?

Nieuw
Sale
Sale
Nederland is partij bij verscheidene verdragen die een strafbaarstelling voor-schrijven van het omkopen van buitenlandse ambtenaren. In 2001 zijn de Nederlandse strafbaarstellingen van ambtelijke omkoping herzien, waarbij ook deze verdragsverplichtingen zijn geïmplementeerd. Ruim tien jaar na de inwerkingtreding van de nieuwe bepalingen hebben zij echter nog niet geleid tot enige veroordeling. In dit onderzoek worden de totstandkoming en inhoud besproken van de anti-corruptieverdragen van de OECD, de Europese Unie, de Raad van Europa en de Verenigde Naties. Onderzocht is vervolgens in hoeverre de Nederlandse strafbaarstellingen van (buitenlandse) omkoping voldoen aan de verplichtingen die uit deze verdragen voortvloeien. Aanbevelingen worden gedaan voor wijziging en aanvulling van de Nederlandse strafwetgeving ten aanzien van corruptie en voor de opsporings- en vervolgingspraktijk.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Wolf Legal Publishers
Druk
1
Jaar
2012
Auteur
Gerben Smid

Selecteer een tabblad