Mijn collega komt zo bij u

Nieuw
Sale
Sale
Over de auteur: Wouter Verkerk is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij schrijft een vaste column voor Misset Horeca en is adviseur van horecaondernemers door heel Nederland. Over het boek: In het huidige complexe horecalandschap zijn alle trends en ontwikkelingen te herleiden naar één groot thema: personeel. Personeelstekort, personeelsbeleid, personeel dat een gastvrijheidsbelofte doet en niet nakomt, personeel dat onder leiding van een coach in een team werkt aan een professionele prestatie... En natuurlijk ook personeel dat er niet zo veel zin in heeft: 'Mijn collega komt zo bij u!' In 28 columns die eerder verschenen in het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca, schrijft Wouter over zijn wereld van horeca en gastvrijheid. Anders dan in de oorspronkelijke publicaties werkt hij zijn columns in dit boek uit in praktische handvatten en eye-openers. Dit boek is het derde deel van een trilogie waarvan de eerder verschenen boeken 'Dit is mijn wijk niet!' en 'Is alles naar Wens?' de eerste twee delen vormen.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Verkerck B.V.
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Wouter Verkerk

Selecteer een tabblad