MAAG-, DARM-EN LEVERZIEKTEN

Nieuw
Sale
Sale

Als zelfstandige discipline is het specialisme Maag-, Darm- en Leverziekten een betrekkelijk jong vak. In korte tijd is veel kennis over de (patho)fysiologie, de diagnostiek en therapie verworven. Vertaling hiervan naar de huisartsenpraktijk is een grote wens. Het boek Maag-, darm- en leverziekten binnen de serie Praktische huisartsgeneeskunde voldoet hieraan. Het boek biedt een compleet en actueel overzicht van de huidige inzichten en is natuurlijk, zoals alle delen in de reeks Praktische huisartsgeneeskunde, praktijkgericht.

Maag-, darm- en leverziekten behandelt niet alleen de fysiologie en de pathologie van het maagdarmkanaal in engere zin. Het vakgebied is breder gedefinieerd: u krijgt een volledig overzicht van het spijsverteringskanaal inclusief de lever en de pancreas, de pathologie ervan en alle relevante ziekten die kunnen voorkomen. De klachtgerichte opzet maakt de informatie praktisch toepasbaar. Dit wordt nog versterkt door de casuïstiek die de behandelde stof inzichtelijker maakt. Ook bevat het boek specifieke hoofdstukken over de endoscopie, de indicatie en toepassing van voedingssondes en de problematiek rondom stoma's en een overzicht van de vele patiëntenorganisaties. Deze uitgave is vernieuwd ten opzichte van de vorige druk die Gastro-enterologie heette en bovendien zijn er enkele nieuwe hoofdstukken aan toegevoegd.

Maag-, darm- en leverziekten verschijnt in de reeks Praktische huisartsgeneeskunde. In deze reeks verschijnen uitgaven met praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende deelgebieden in de huisartsgeneeskunde. Maag-, darm- en leverziekten is op de eerste plaats bestemd voor huisartsen, al dan niet in opleiding. Daarnaast voor gespecialiseerde verpleegkundigen, nurse practitioners, physician assistants, basisartsen, praktijkondersteuners en medische studenten.

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Springer Media B.V.
Druk
2
Jaar
2016
Auteur
J.W.M. Muris

Selecteer een tabblad