Kwaliteit van rechtspleging

Nieuw
Sale
Sale
Kwaliteit is op de eerste plaats goede mensen selecteren - Erik van den Emster, Voorzitter Raad voor de rechtspraak 2008 Kwaliteit van rechtspraak is vooral een eigenschap van de organisatie, niet van individuele rechters. Cees Schuyt, 2002 Kwaliteit van de organisatie is belangrijk, maar het moet uiteindelijk gaan om de kwaliteit van het primaire proces. E. van der Kam, 2000 Dit proefschrift handelt over het begrip kwaliteit in de context van rechtspraak en rechtspleging en de kwaliteitsbevorderende rol van de Raad voor de rechtspraak ten aanzien van rechtspraak en rechtspleging. In dit onderzoek zal een analysemodel annex toetsingskader worden ontwikkeld waarmee het begrip kwaliteit in rechtspraak en rechtspleging nader kan worden gedefinieerd en geoperationaliseerd en aan de hand waarvan de kwaliteitsbevorderende rol van de Raad systematisch kan worden verkend.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}

Selecteer een tabblad