Klein krijgen ze mij niet

Nieuw
Sale
Sale
Klein krijgen ze mij niet, want dat ben ik al mijn hele leven Ik zou er een boek over kunnen schrijven! Wanneer is een leven boeiend genoeg om erover te schrijven, wanneer willen anderen erover lezen? Als je geboren wordt als meisje met dwerggroei, als je dus weet dat je nooit veel groter dan één meter vijftig zult worden, weet je dat je bijzonder bent. Als je dan als klein burgermeisje in de wereld van de reizigers, het circus terechtkomt weet je dat je leven bijzonder is. En als je uiteindelijk financieel directeur bent van een van de grootste circussen van Europa is je leven bijzonder genoeg om erover te vertellen. Want je hebt iets te vertellen! Dat deed Anneke Olivier: ze vertelde haar levensverhaal aan circuscollega Marcel Bergema die het opschreef. Lees in KLEIN KRIJGEN ZE ME NIET hoe een klein vrouwtje een groots leven kan leiden. En hoe grote én kleine mensen moeten werken voor succes en geluk. Want het leven geeft niets cadeau, als er iemand is die dat kan beamen is het Anneke Olivier.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2011
Auteur
Anneke Olivier

Selecteer een tabblad