INTERVENTIES IN DE GROEP VOOR MZ CURSUS

Nieuw
Sale
Sale
Tijdens deze cursus verdiept de student zich in groepsinterventies. In het eerste gedeelte van de cursus verkent de student het begrip 'groep'. Vervolgens wordt de ontwikkeling van de groep behandeld aan de hand van de psycholoog Remmers Waal. Daarnaast leert de student verschillende soorten conflicten en conflicthanteringstijlen. Toetsbare producten: handelingsplan, video-opname of een fotostrip. Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleiding: - medewerker maatschappelijke zorg - persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg - persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Factor-E voor SAW Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk. In een cursus wordt de theorie behandeld. Het gaat in de cursus om de achtergronden en definities. De student kan op een actieve manier kennis en inzicht verwerven. Niet alleen door te lezen en te luisteren, maar juist door te doen. Actieve verwerking van de leerstof dus. De cursus bestaat daarom uit veel en gevarieerde opdrachten waarmee de student individueel of in groepsverband aan de slag kan. De theoretische achtergronden staan in de bronnen. Een cursus heeft een omvang van 40 studiebelastinguren(SBU) (huiswerk en lessen).
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2010
Auteur
Theo-Henk Streng

Selecteer een tabblad