Helden en Horken

Nieuw
Sale
Sale
Volgens een poll op een grote vacaturesite vindt in Nederland 64% van de teamleden hun baas een hork. Dat is nogal wat! Dus in een team van twaalf mensen zijn er acht niet blij met het gedrag van hun leidinggevende. Tijd dat er alarmbellen afgaan? Helden en horken bevat veertig waargebeurde verhalen over gebeurtenissen rondom het werk. Op een luchtige en licht humoristische wijze beschreven. Wellicht herkenbaar voor u als lezer. Het kan ook zijn dat u denkt: 'Waarom gebeurt dat bij ons niet?' Helden en horken inspireert u nóg beter samen te werken in uw team, want het gaat natuurlijk niet alleen om de leidinggevende! Alle verhalen zijn voorzien van een treffende illustratie, gemaakt door de jonge kunstenares Annegien Kok. Lezers over Helden en Horken: 'Het leest makkelijk weg.' 'Bakker is de Simon Carmiggelt van de werkvloer.' Kortom: Een ideaal boek om zelf te lezen of om je baas cadeau te geven.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
H. Bakker

Selecteer een tabblad