Grenzen

Nieuw
Sale
Sale
Het is de 23e eeuw. Grote schermen, een uitgebreide virtuele wereld en energieopwekkende grassprieten zijn de orde van de dag. Ieder mens heeft in z'n pols een ingebouwd scherm dat in verbinding staat met een apparaatje in het brein. Op die manier wordt alle benodigde informatie getraceerd,
gemonitord en doorgegeven.
Maar dat is niet het enige waar het voor gebruikt wordt. Decennia geleden is men erachter gekomen dat pijn niet verholpen kan worden. Wanneer leed bij de één wordt weggehaald, betekent dit dat een ander, op de hoek van de straat of aan de andere kant van de wereld, een soortgelijke hoeveelheid pijn te verduren krijgt.
Deze ontdekking leidde uiteindelijk tot algehele chaos, met als resultaat dat er nog maar één stad overbleef, Panthea.
Panthea is onderverdeeld in zones. Maz woont in zone 2, waar iedereen rijk, gelukkig en zorgeloos leeft. Een ideale plek zonder pijn, schuldgevoelens of spijt.
Dan ontmoet hij Mischa en Maz wordt spontaan verliefd.
Vanaf dat moment wordt zijn hele wereldbeeld langzaam maar zeker op zijn kop gezet en duiken er steeds meer vragen op. Is Panthea wel zo ideaal als het lijkt? Hoe eerlijk is het systeem waarop het huidige leven gebaseerd is? Is er een wereld voorbij de zones? En hoe zit het met die geheimzinnige zone 1?

Over de schrijver:
Na zijn studie Archeologie afgerond te hebben besloot Thomas te backpacken door Mexico. Daar, tijdens een urenlange, misselijkmakende busrit, begon hij verhalen te bedenken, niet wetende dat zijn verhaal Grenzen uiteindelijk de aandacht van een uitgeverij zou weten te trekken en zijn debuut zou worden.


Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Thomas Meurkens

Selecteer een tabblad