Gezond inkopen

Nieuw
Sale
Sale
In ‘Gezond inkopen’ worden actuele onderwerpen toegelicht die een raakvlak hebben met inkopen in de zorg. Het is een nuttig naslagwerk voor niet alleen inkopers in die sector maar ook voor gebruikers, leidinggevenden en leveranciers. De onderwerpen die aan de orde komen hebben onder andere betrekking op de inrichting van inkoopprocessen, financiën, kwaliteit, risicobeheersing, digitalisering, samenwerking, juridische aspecten, waarde-creatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Inkopen in de zorg staat al geruime tijd niet meer op zich en is een vast en strategisch onderdeel geworden van een innovatieve keten. ‘Gezond inkopen’ vormt hierbij een kompas dat door een veranderend landschap leidt.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Ecritures
Druk
1
Jaar
2018
Auteur
Royan van Velse

Selecteer een tabblad