Falk Sbb wandel- en fietskaart 't Roegwold en het Schildmeer

Nieuw
Sale
Sale
Centraal in de provincie Groningen, op nog geen 20 kilometer afstand van het centrum van de stad Groningen ligt 't Roegwold. 't Roegwold is onderdeel van het grotere Duurswold ook wel de Woldstreek genoemd. 't Roegwold strekt zich samen met het Schildmeer als een groenblauwe ader centraal uit in de Woldstreek. Een ruig natuurgebied continu in ontwikkeling. Deze kaart is de sleutel voor een ontdekkingstocht door de Woldstreek. Routes wijzen je de weg. Maar met deze kaart op zak kan je zelf ook de weg vinden. Op het knuppelpad kan je pas echt uitwaaien, ervaar de elementen volop. Ieder seizoen is in 't Roegwold verrassend anders omdat het gebied zich razendsnel ontwikkeld. Bewoners en ondernemers staan voor een gastvrij Gronings onthaal!
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}

Selecteer een tabblad