FACTOR-E ONTWIKKELINGSPSYCHOLOGIE DEEL 4

Nieuw
Sale
Sale
In deze cursus worden de ontwikkelingsgebieden en fasen beschreven die de puber en adolescent doormaakt. Dit zijn de innerlijke veranderingen die op lichamelijk, cognitief en sociaal-emotioneel gebied plaatsvinden. Ook komt aan de orde hoe een puber zich losmaakt van zijn ouders, het belang van een plekje binnen een vriendenkring en het langzaamaan richten op een rol in de maatschappij. De invloeden van multimedia, alcohol en drugs en social media worden besproken alsook psychische problemen. Toetsbare producten: ontwikkelingsschema per leeftijdsfase en ontwikkelingsgebied. Deze cursus kan worden gebruikt voor de opleidingen: Pedagogisch medewerker kinderopvang Gespecialiseerd medewerker 4 kinderopvang.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2015
Auteur
Lidy Sibon

Selecteer een tabblad