Eerst Xi dan geloven

Nieuw
Sale
Sale
Eerst XI dan geloven, Buitenstaanders in het Middenrijk

Alexander Zwagerman woont sinds 2009 in China waar hij Westerse Literatuur doceert aan de universiteit van Changchun. Al vanaf het begin van zijn verblijf komt hij regelmatig in Hongkong waar hij een nauwe relatie ontwikkelde met de Hong Kong Free Press.
Bij hen verzorgde hij met regelmaat artikelen over het zich zo snel ontwikkelende China en alle problemen die het land met zich meedraagt.

Deze bundel is samengesteld uit eerder bij de HKFP verschenen essays, teksten van colleges en nieuw uniek materiaal. Het resultaat is een mantel van uiteenlopende onderwerpen en unieke analyses.
Het boek gaat over meer dan China. Het gaat over het Nederland en de familieleden die hij achterliet, over het leven in een snel veranderende wereld, over leven als de eeuwige buitenlander.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2016
Auteur
Alexander Zwagerman

Selecteer een tabblad