Een dodelijke afloop

Nieuw
Sale
Sale
Op zijn housewarmingparty wordt inspecteur Maik Hof gebeld met het bericht dat zijn vader is overleden. Het nieuws overvalt hem, omdat hij sinds zo'n jaar of 30 niets meer van zijn vader heeft vernomen. In het mortuarium ontdekt hij dat zijn alcoholistische vader geen natuurlijke dood is gestorven. Maik Hof is niet alleen als zoon nieuwsgierig naar het leven dat zijn vader heeft geleid, maar ook als politieman. Hij duikt in het leven van zijn vader en gaat op zoek naar de moordenaar. Er leidt een spoor naar het oosten van Duitsland, naar Dresden. Hij stuit op personen uit de DDR-tijd die hem een verhaal vertellen van kameraadschap en verraad. Gestolen kunst door de Stasi tijdens de DDR-jaren en internationale politieke verwikkelingen in de hedendaagse tijd blijken een verband te hebben. Hof ontmoet mensen uit een spionagenetwerk en is getuige van een moord op een van hen. Maar uiteindelijk wordt hij geconfronteerd met de moordenaar van zijn vader. Deze speelt een gevaarlijk dubbelspel. Er wacht hem een verrassing met dodelijke afloop. Max Rippe (Delft,1949) is auteur van De Lodewijkmoorden (2013) en De handlanger (2016) en tevens van de prachtige novelle Je bent mijn vader niet geworden (2016) over de Delftse dwangarbeider Theo Ligthart, die ooit de verloofde van zijn moeder was.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Max Rippe

Selecteer een tabblad