DE MARTINI-ATLAS VAN DE ANATOMIE

Nieuw
Sale
Sale
De Martini-atlas van de anatomie geeft in fullcolour een overzicht van de menselijke anatomie. Aan de hand van 194 foto's en 53 radiologische scans wordt de bouw van het menselijk lichaam op heldere en aantrekkelijke wijze weergegeven. Daarnaast maakt het boek de menselijke embryologie inzichtelijk met illustraties en beschrijvingen van de verschillende stadia van de ontwikkeling van het embryo.

Deze uitgave is uitermate geschikt voor gebruik naast Anatomie en fysiologie van Frederic Martini en Edwin Bartholomew, maar kan naast ieder willekeurig anatomie en fysiologieboek worden gebruikt. Het is met name bedoeld voor studenten aan paramedische opleidingen, de faculteit geneeskunde en de opleiding verpleegkunde.

Docenten die het boek voorschrijven kunnen gebruikmaken van een digitale beeldbank in powerpoint.

Frederic Martini werkt aan de universiteit van Hawaï (Hilo en Manoa) en het Shoals Marine Laboratory. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Ingrid Kerckaert van de Universiteit Gent.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
Druk
1
Jaar
2011
Auteur
Frederic H. Martini

Selecteer een tabblad