De kunst van erotiek

Nieuw
Sale
Sale

Een wereldwijd overzicht van erotische kunst door de eeuwen heen


Erotiek inspireerde door de eeuwen heen talloze belangrijke kunstenaars. In De kunst van erotiek staan in chronologische volgorde 170 erotische werken van beroemde en minder beroemde kunstenaars; van tekeningen van Rembrandt en Turner, prenten van Hokusai en Perzische miniaturen tot schilderijen van Botticelli, Picasso en Brown.


Ook komen Indiase tempelbeelden aan bod en erotische sculpturen van grootheden als Michelangelo, Rodin en louise Bourgeois. Verder is er uitgebreid aandacht voor foto’s, video’s, installaties en performances van kunstenaars als Nobuyoshi Araki, Robert Mapplethorpe, Bruce nauman, Pipilotti Rist en Carolee Schneemann.


Dit boek presenteert naast iconische uitbeeldingen als De oorsprong van de wereld van Courbet ook minder bekende erotische kunstwerken. Het illustreert rijkelijk de universele hang naar erotiek in de beeldende kunsten en trakteert de kijker en de lezer op talloze verrassingen, zowel wat de afgebeelde werken als hun scheppers betreft.


De kunst van erotiek is een fraai vormgegeven boek, met een omslag dat is geïnspireerd op de beroemde Concetto Spaziale van Lucio Fontana, één van de meest subtiele en suggestieve kunstwerken in het boek.

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}

Selecteer een tabblad