BRES SPELENBOEK

Nieuw
Sale
Sale
De spelende mens is van alle tijden. In het Bres Spelenboek met wel 280 spelen vind je voor iedere situatie een leuk spel of spelletje dat je met een groep kunt doen. Teamspelen, puzzeltochten, droppings in het bos, fietstochten, activiteiten aan het strand, te veel om op te noemen. Elk spel wordt duidelijk beschreven en ondersteund met situatieschetsen en illustraties. Of je nu leider bent bij scouting, sportbuurtwerker, jeugdvoetbaltrainer, leerkracht in het basis- of voortgezet onderwijs, medewerker in verblijfsrecreatie of gewoon een ouder die een verjaardagsfeestje wil organiseren, voor iedereen is het Bres Spelenboek een bron van inspiratie. Het boek besteedt tevens aandacht aan de achterliggende visie op sportief-recreatief bewegen en de praktische consequenties voor de voorbereiding, de organisatie en het leiding geven.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
VBK Media
Druk
10
Jaar
2017
Auteur
BRES

Selecteer een tabblad