BASISBOEK VERPLAATSINGSTECHNIEKEN VOOR ZORGVERLENERS

Nieuw
Sale
Sale
Werken in de gezondheidszorg wordt vaak als fysiek zwaar ervaren. De hoge werkdruk en de toenemende zorgzwaarte maken dat zorgverleners snel en op kracht neigen te werken. Niet alleen veroorzaakt dat fysieke overbelasting bij de zorgverleners, maar ook passiviteit bij de zorgvragers. De cliënt uitnodigen om naar vermogen mee te werken betekent respectvol met elkaar omgaan en het houdt de cliënt actief.

Het werken met mensen impliceert nu eenmaal dat de zorgverlener moet afstemmen op het tempo en de mogelijkheden van de zorgvrager. Doe je dat niet, dan ontstaat er tegenwerking in plaats van medewerking. De ervaring is dat rustiger werken juist tijd oplevert!

Positieve effecten:

geen fysieke overbelasting van de zorgverlener
respectvolle omgang met en activering van de zorgvrager
minder ziekteverzuim.
Aan de hand van de meest voorkomende handelingen laat dit boek zien hoe u op een voor iedereen prettige manier in de gezondheidszorg kunt werken.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Edu'Actief
Druk
1
Jaar
2013
Auteur
Tinie Hake

Selecteer een tabblad