Achter onze schermen

Nieuw
Sale
Sale
Thomas Smolders klikt, scrolt en swipet zich een weg door het leven. Hij is een digital native, een echte. Als puber hing hij niet rond op straat, maar versleet hij zijn virtuele broek in al even virtuele steden als Kidcity en Second Life. Vandaag heeft hij van sociale media zijn beroep gemaakt. Groot was de afgelopen jaren zijn verbazing toen hij merkte dat vele mensen niet echt mee zijn met de revolutie die ons leven verandert. Terwijl goeroes en politici ons vertellen dat we binnen tien jaar allemaal onze job zullen verliezen aan robots, slaagt de helft van de bevolking er zelfs niet in om aan online banking te doen. De breuklijn die ontstaat wordt steeds dieper, zonder dat we kunnen voorspellen wat de gevolgen ervan zullen zijn. Net zomin als we nu al kunnen voorspellen hoe positief de technologische samenleving is waar de oude witte mannen in hemden mee dwepen.



In Achter onze schermen schrijft Thomas Smolders verhalen op mensenmaat over een wereld die in overdrive is gegaan. Hij gelooft rotsvast in de mogelijkheden van onze digitale wereld, maar zou het liefst van al de deur openhouden voor iedereen. Ook voor de vele mensen die nog nooit CRTL + ALT + DEL hebben ingedrukt.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Pelckmans uitgevers
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Thomas Smolders

Selecteer een tabblad