Overmeesterd - Deel 3 van de tweede ALS-trilogie

Nieuw
Sale
Sale
Na het verschijnen van 'Eerzucht' en 'Ontmaskering' werkte auteur en ALS-patiënt Henk Claasen aan de ontknoping van de tweede ALS-trilogie. Hij heeft het werk niet kunnen voltooien: op 23 maart 2013 overleed hij. De Nijkerkse auteur Bert Jurling nam de pen van Henk Claasen over. Het spectaculaire misdaadverhaal en de harde realiteit van de ziekte ALS laten elkaar - en de lezer - niet meer los. In 'Overmeesterd' dreigen de acties van een angstwekkende criminele organisatie de politie volledig boven het hoofd te groeien. De zwaar zieke rechercheur Victor Vergouwen spreekt zijn laatste krachten aan... Henk Claasen (1947-2013) studeerde Nederlands en Literatuurwetenschap Als leraar Nederlands en conrector was hij verbonden aan verschillende scholen in de regio Amersfoort. In 2006 werd hij getroffen door de spierziekte ALS. Sindsdien hield hij zich bezig met schrijven. In minder dan een jaar voltooide hij de eerste ALS-trilogie. De daaropvolgende boeken 'Eerzucht' en 'Ontmaskering' verschenen in 2012. Bert Jurling (Utrecht, 1959) woont sinds 1986 in Nijkerk. Hij begon zijn loopbaan als leraar in het basis- en voortgezet onderwijs. Als Neerlandicus is hij tegenwoordig verbonden aan de Hogeschool Utrecht, waar hij colleges geeft en studenten begeleidt. Jurling publiceert verhalen en gedichten. Sinds 2017 is hij Stadsdichter van Nijkerk.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
BDUlokalemedia B.V.
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Henk Claasen

Selecteer een tabblad