ZIEK ZIJN, MAAK ER WERK VAN

Nieuw
Sale
Sale
Ziek zijn, maak er werk van De bedrijfsgezondheidszorg ligt onder vuur; vanuit verschillende hoeken: politiek, vakbond en maatschappij, zijn er geluiden dat het anders moet. Ondertussen hebben werkgevers en werknemers behoefte aan een aanpak die medewerkers van organisaties duurzaam inzetbaar houdt. In het professionele veld is het vaak lastig een gemeenschappelijk belang te zien. Waar een gezamenlijk doel is om mensen vitaal en gezond aan het werk te houden, zou men elkaar moeten kunnen vinden in de oplossing. De praktijk blijkt weerbarstig. Het is tijd voor een nieuwe waarheid. Waar Marleen Teunis in de bestseller Werken, iedereen wordt er beter van een nieuwe werkwijze introduceerde met de garantie van een verzuimpercentage van 3 procent of lager, reikt zij in Ziek zijn, maak er werk van concrete instrumenten aan om deze maatschappelijk verantwoorde werkwijze te doen slagen. Om te illustreren dat dit wel degelijk haalbaar is, geeft dit boek veel praktijkvoorbeelden die voor andere organisaties een stimulans zullen zijn.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Druk
her

Selecteer een tabblad