Wie er op steunt zal niet wankelen

Nieuw
Sale
Sale
In 'Wie er op steunt zal niet wankelen? wordt o.a. de geschiedenis van de Wijnbergkerk in Wevelgem (West-Vlaanderen) beschreven. Deze onbekende Bossche School-kerk werd - op basis van een in 1961-62 gemaakt ontwerp - in 1968-69 gebouwd. Aan de hand van oorspronkelijke teksten van o.a. Dom Hans van der Laan en zijn voormalige Delftse hoogleraar M.J. Granpr Moliere, de filosofen Jacques Maritain en Paul Ludwig Landsberg, en de critici Geert Bekaert en Frederic Debuyst wordt een beeld gegeven van de Bossche School in relatie tot de Delftse School en de ontwikkeling van de moderne kerkbouw in de jaren '50 en '60. Het speurwerk van Arnoud Geux leidde tot verrassende vondsten en conclusies die het bestaande beeld van Dom Hans van der Laan, M.J. Granpr Moliere en de Bossche School corrigeren. 'Wie er op steunt zal niet wankelen' bevat niet eerder gepubliceerde fragmenten uit brieven van Dom Hans van der Laan en Jan de Jong. Bij het boek horen twee bijlagen met bouwtekeningen die u apart moet bestellen, stuur een mail aan: a.geux@sintlucas.nl.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1
Jaar
2010
Auteur
Arnoud Geux

Selecteer een tabblad