Wat zit er in de pet? 6 Ron en Roos

Nieuw
Sale
Sale
De papa en mama van Ron en Roos zijn tien jaar getrouwd. Ron en Roos willen hen iets geven. Maar een cadeau kost veel geld. Dat hebben Ron en Roos niet. Boer Bas bedenkt een plan. Een plan met een pet. En Kim helpt ook een handje. Is er nu genoeg geld om iets moois voor papa en mama te kopen? Kun jij zelf lezen? Dan is dit een leuk boek voor jou.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
Druk
1
Jaar
2015
Auteur
Geesje Vogelaar-van Mourik

Selecteer een tabblad