Voorzorg in Nederland

Nieuw
Sale
Sale
Wat hebben kindermishandeling, verkeersonveiligheid en genetisch gemodificeerd voedsel gemeen? Feitelijk heel weinig; de belangrijkste overeenkomst is dat er in alle drie de gevallen sprake is van risico's. De wijze waarop de maatschappelijke omgang met deze risico's zich in de loop der decennia heeft ontwikkeld, vertoont echter verrassende parallellen. Over die parallellen gaat dit boek. In een drietal casushoofdstukken wordt de veranderende omgang met de genoemde risicoproblemen beschreven, waarbij de rol van de overheid speciale aandacht krijgt. Het slothoofdstuk bevat een genuanceerde casusvergelijking, die uitmondt in de conclusie dat de overeenkomsten te opvallend en talrijk zijn om weg te strepen tegen de verschillen. Gezien de uiteenlopende aard van de onderzochte risicoproblemen is er grond voor het vermoeden dat de gevonden overeenkomsten zich ook tot andere risicoproblemen uitstrekken.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
Wolf Legal Publishers
Druk
1
Jaar
2013
Auteur
Willem-Jan Kortleven

Selecteer een tabblad