Verknipt

Nieuw
Sale
Sale
Een aangrijpend verhaal op een gruwelijke waarheid gebaseerd.
Men zou het een thriller kunnen noemen. Voor Thierry van der Veen, het alter ego van de internationaal bekende kapper en stylist Laurenz Mol was het een nachtmerrie die geen einde leek te kennen.
Vijf jaar wachtte de 'coiffeur van de sterren' om dit geheime deel van zijn leven te onthullen.
'Verknipt' gaat over een relatie die een verwoestend spoor trok in zijn leven en dat van een aantal van zijn dierbaren. Huiveringwekkend echt en dat uit naam van de liefde. Want dat is wat achterblijft: een herinnering aan een allesverwoestende liefde.
Is deze relatie dan alleen kommer en kwel? Nee. Thierry van der Veen geniet ook met volle teugen van zijn 'toyboy' die al op de eerste date besluit om altijd van de kapper te zullen houden.
Met veel humor - ik ben een enige kapper -, zelfspot en met onnoemelijk veel liefde voor de verovering van zijn leven wordt hun avontuur beschreven. Want ... liefde is liefde.

Laurenz Mol was een van de eerste glamourkappers van Nederland. Een bezoek aan zijn salon betekent al jaren alle aandacht en ... champagne!
Op twintigjarige leeftijd opende Laurenz zijn salon, in een mum van tijd stond deze bekend als de 'Society Salon'. Zien en gezien worden was al snel en vogue. Hij werd opgemerkt door de Amsterdamse couturiers en verzorgde vanaf dat moment ook de styling van talloze catwalkshows.
Hij heeft voor veel glossy magazines gewerkt, maar bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rubriek 'MAKE ME OVER' in weekblad Privé.
Met zijn team verzorgde hij haarshows in Los Angeles, Moskou, Parijs, Hongkong, London en New York.
Vele BN'ers, societyfiguren en duizenden minder bekende vrouwen vertrouwen Laurenz hun haar toe.
Columns en korte verhalen schreef hij al jaren, maar dit spannende boek is Laurenz gaan schrijven nadat hij de winnaar was van een verhalenwedstrijd georganiseerd door het NRC.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}
Uitgever
NAU Uitgeverij
Druk
1
Jaar
2017
Auteur
Laurenz Mol

Selecteer een tabblad