Verboden onderscheid in pensioenregelingen

Nieuw
Sale
Sale
Gelijke behandeling in pensioenregelingen blijft een onderwerp dat de gemoederen bezighoudt. Was het in de vorige eeuw vooral de gelijke behandeling van mannen en vrouwen die de aandacht had, nu zijn er ook andere gronden van onderscheid die volop in de belangstelling staan. In dit boek wordt uitgebreid ingegaan op diverse gronden van onderscheid, voor zover relevant met betrekking tot pensioen. De begrippen direct onderscheid, indirect onderscheid en objectieve rechtvaardiging komen aan de orde. Per discriminatiegrond wordt een overzicht gegeven van de wet- en regelgeving en van het (mogelijke) onderscheid in pensioenregelingen. Het boek is een diepgaand en praktisch naslagwerk op het terrein van gelijke behandeling in pensioenregelingen. Dr. Emilie Schols is pensioenjurist en partner van Schols & de Lange.
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[BTW text ]
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW mits anders vermeld.

Specificaties

ISBN
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Artikel leverancierscode
{{item.ItemSupplierCode}}

Selecteer een tabblad